Image

Oplevelser for børn og voksne i området

Vandel Kro ligger centralt i Vandel og blot 22 km fra Vejle og 7 km fra Billund. I Billund og omegn finder I et væld af oplevelser for både store og små. Besøg Vandel Gokart og Fodboldgolf, Legoland, Lalandia, Givskud Zoo Løvepark, eller Gyttegård Golfklub beliggende lige udenfor Billund. Der er endvidere mulighed for at tage på shopping i de hyggelige gågader Vejle midtby. Du kan læse mere for de forskellige oplevelser på www.visitbillund.dk og www.visitvejle.dk


Husk, at når du bor på Vandel Kro tilbyder vi billetter til Legoland, hvor du med fordel kan springe køen over.
Værelser

Legoland

Ligger ca. 6 km fra kroen.

www.legoland.dk

Værelser

Lalandia, Billund

Skandinaviens største vandland, Bovlingcenter, Motionscenter, Minigolf (indendørs) Butikker, Monky Tonky land, legeland for børn. ca. 6 km. til Lalandia fra kroen.

www.lalandia.dk

Værelser

Givskud ZOO Løvepart

Ligger ca. 15 km fra kroen. Biletter kan købes hos Vandel Kro.

www.givskudzoo.dk

Værelser

Billund Airport

Der er ca. 5 km. til Billund lufthavn. Hvis man skal ud og flyve fra Billund Airport og man overnatter på Vandel Kro kan man mod et mindre beløb have bilen parkeret ved kroen og blive kørt og hentet i lufthavnen.

www.bll.dk

Værelser

Vandel Gokart og Fodboldgolf

Ligger ca. 2km fra Vandel Kro. vandel Gokartbane er 900 meter ren udfordring med bl.a nascarkurve, niveaufald og højhastighedstræk. Derudover er der en 18 hullers fodboldgolfbane i 3 forskellige højdeniveauer, bunkers m.m.

www.vandelgokart.dk

Værelser

Golfklubber i nærheden

Gyttegaard golfklub ligger lidt udenfor Billund ca. 15 km fra Vandel Kro.
www.gyttegaardgolfklub.dk

Give Goldklub ca. 20 km fra Vandel Kro. www.givegolfklub.dk